Skip to main content


Informatie

C’est La Vie in Weert biedt u een keur aan erotische belevenissen. Wij beschikken over 4 sfeervolle suites, waarvan enkele voorzien zijn van jacuzzi met jetstreams en een douchecabine. In ons privéhuis bieden wij u belevingen die ál uw zintuigen zullen prikkelen.
Laat u verrassen én verwennen door onze in alle opzichten goed ontwikkelde en aantrekkelijke dames in fraaie lingerie. Ons privéhuis heeft een naam hoog te houden en dat doen we dan ook met veel passie en ‘pleasure’, 6 dagen per week.
Wij bieden onze dames de gelegenheid om zelf te kunnen kiezen of zij zich aan een gast willen voorstellen.
C’est La Vie is een privéhuis van allure, zowel wat betreft dienstverlening, kwaliteit en de vele mogelijkheden op erotisch gebied, als de ruime keuze aan sexy dames. En dat alles kunnen wij u bieden tegen een aantrekkelijke en scherpe prijs!


Werkwijze

C’est La Vie (herkenbaar aan de witte gevel ) ligt aan de Roermondseweg 203 in Weert, direct aan de snelweg A2 bij de afslag Kelpen-Oler. Wanneer u aanbelt zal onze gastvrouw Brigitte meteen de deur voor u openen en u begeleiden naar onze gezellige bar waar de dames die op dat moment beschikbaar zijn, zich aan u zullen voorstellen.
U onthoudt de naam van de dame die u aanspreekt en als onze gastvrouw even later bij u terugkeert, kunt u bij haar aangeven wie de dame is met wie u gaat genieten van de ultieme gastvrijheid in een van onze sfeervolle kamers. U kunt op dat moment tevens aangeven hoe lang u wilt blijven. Uiteraard staat het u vrij om niet naar de kamer te gaan, mocht er onverhoopt geen dame bij zitten die u aanspreekt. Voor ons is dat geen enkel probleem, het staat u geheel vrij en wij verwelkomen u graag een andere keer. De entree is gratis.
Besluit u om naar de kamer te gaan met een of twee dames, dan zal onze gastvrouw met u afrekenen. De dame van uw keuze haalt u op met het drankje voor u dat u aan de gastvrouw heeft opgegeven. Zij vergezelt u vervolgens naar uw kamer voor een ultiem erotisch samenzijn en in een ontspannen sfeer. Mocht u besluiten dat u langer wilt genieten van het gezelschap van uw dame, dan kunt u dat op uw kamer aan haar doorgeven. Eventuele extra wensen van uw kant of handelingen die de dame u op de kamer aanbiedt, kunt u met haar bespreken.
Wij zijn ervan overtuigd dat u gaat genieten tijdens een relaxed maar zinnenprikkelend verblijf in ons privéhuis.


Mogelijkheden

  • Anaal/Grieks
  • Beffen
  • Tongzoenen (indien de dame dit aanbiedt)
  • SM spel
  • Franse massage
  • Striptease
  • Trio (met 2 mannen/vrouwen)
  • Trio (met vrouwen)

  • Fetishplay
  • Rollenspel